terrasoverkapping aluminium terrasoverkapping terrasoverkapping op maat veranda complete veranda
terrasoverkapping aluminium terrasoverkapping terrasoverkapping op maat veranda complete veranda
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag open van 10.00
M R Wie?
terrasoverkapping aluminium terrasoverkapping terrasoverkapping op maat veranda complete veranda
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Aluminium terrasoverkapping op maat

Een aluminium terrasoverkapping zorgt ervoor dat jij altijd droog zit en toch geniet van je tuin. Maar het kan ook de eerste stap zijn naar een complete veranda. Ontdek alle mogelijkheden.

Wat is een aluminium terrasoverkapping?

Een standaard aluminium terrasoverkapping bestaat niet. De keuze die je maakt, hangt volledig af van je wensen en je beschikbare budget. Bij MRW zit je goed voor een luxeoverkapping die jou alle comfort biedt om zorgeloos te genieten van de buitenlucht.

 

 

Maak nu een afspraak!  
Een standaard aluminium terrasoverkapping bestaat niet.

Aluminium terrasoverkapping: opties

Je aluminium terrasoverkapping heeft een dak van glas of Micro-B-platen. Die zijn isolerend en zonwerend. Bovendien is het mogelijk om een lichtkoepel te voorzien en is het perfect mogelijk om zonnescreens te installeren. Zo hou je het overtollige zonlicht gegarandeerd uit je ogen. Verplaatsbare glazen wanden zorgen dan weer voor een moduleerbaar geheel dat jij opstelt naar eigen wens en dus feilloos afstemt op de weersomstandigheden. Winderig weer? Dan trek je de glazen wanden gewoon wat dichter.

Van aluminium terrasoverkapping tot veranda

Wist je dat je aluminium terrasoverkapping ook een eerste fase kan zijn in de richting van een veranda? Een handige tussenoplossing voor wie vandaag nog geen behoefte heeft aan een veranda, maar die optie in de toekomst wel nog wil hebben. Zo bouw je vandaag aan je veranda van morgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een aluminium terrasoverkapping die maximaal beantwoordt aan je huidige én toekomstige behoeften? Neem dan zeker contact met ons op. Onze ervaren medewerkers beantwoorden al je vragen met de glimlach. Leg nu je afspraak vast.