zonwering zonwering terras goede zonwering luifel uitschuifbaar zonnescherm
zonwering zonwering terras goede zonwering luifel uitschuifbaar zonnescherm
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag open van 10.00 tot 18.00
M R Wie?
zonwering zonwering terras goede zonwering luifel uitschuifbaar zonnescherm
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Ga voor zonwering op je terras

We verwelkomen elke zonnestraal met de glimlach. Maar toch kan te veel zonlicht soms hinderlijk zijn. Daarom biedt MRW een aantal opties voor zonwering op je terras. Zo tref je voldoende koelte en blijf je genieten van zalig zomerweer bij mooie temperaturen.

Zonwering op je terras: mogelijkheden

Ga je voor zonwering op je terras? Dan zijn er een aantal mogelijkheden die je toelaten om buiten én in de koelte te genieten van het mooie weer:

 

 

  • Een luifel is een uitschuifbaar zonnescherm dat jouw terras van voldoende zonwering voorziet op de momenten waarop die het meest nodig is.

 

 

  • Met windvaste doekzonnewering zit je altijd goed. Winter en zomer geniet je van de koelte van je terras. Wist je dat dit type zonwering voor je terras ook bij mindere weersomstandigheden kan blijven staan? Mooie optie: het is ook mogelijk om doeken aan te brengen langs de zijkanten van je terras. Zo geniet je van zonwering op je terras en zit je tegelijk beschut tegen wind en koude.

 

 

  • Een aluminium terrasoverkapping met micro-b-platen voor een goede zonwering is het ideale instrument om jou te laten genieten van je terras in de meest koele omstandigheden.

 

 

 


Bij MRW heb je verschillende opties om jou de meest aangewezen zonwering voor je terras te bezorgen.

Zonwering op je terras: een verhoging van jouw leefcomfort

Bij MRW heb je verschillende opties om jou de meest aangewezen zonwering voor je terras te bezorgen. Niet zeker welke mogelijkheid het best aansluit bij jouw behoeften en bij je woning? Kom dan gerust langs in onze toonzaal. Onze medewerkers maken je vertrouwd met de verschillende opties en begeleiden je naar de ideale oplossing voor jouw terras.

 

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.