renovatie veranda veranda renovatie veranda vervangen veranda renoveren
renovatie veranda veranda renovatie veranda vervangen veranda renoveren
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag open van 10.00 tot 18.00
M R Wie?
renovatie veranda veranda renovatie veranda vervangen veranda renoveren
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Renovatie: tweede leven voor je veranda

Je huidige veranda meteen vervangen door een nieuwe is niet altijd nodig. Met een deskundige renovatie geef jij je veranda een solide tweede leven. Ontdek de mogelijkheden die MRW je biedt.

Renovatie van je veranda: begin bij het dak

Is je veranda al wat ouder? Dan is de kans groot dat het dak bestaat uit glasplaten die niet of nauwelijks isoleren. Bij MRW hebben we in dat geval dé oplossing: plexiplaten of micro-b-platen. Die zijn isolerend en bieden een U-waarde tot 0,98 W/m²K. Bovendien zijn de platen ook zonwerend en een goed alternatief voor zonwering. Het resultaat: je veranda presteert niet alleen beter op het vlak van energiezuinigheid, je geniet voortaan het hele jaar door van de voordelen.

Ga voor een grondige renovatie van je veranda.
Vaarwel oververhitte veranda op warme zomerdagen. Welkom aangename zitruimte in alle seizoenen!

Renovatie van je veranda: ga voor een volledig nieuw dak

De renovatie van je veranda is ook de perfecte gelegenheid om te werken aan de look ervan. Ben je wel te vinden voor een plat dak? Dan vervangen we je schuine dak graag door een nieuw plat dak. Zo combineer je betere isolatie met een moderne look. Van een geslaagde make-over gesproken!

De renovatie van je veranda is ook de perfecte gelegenheid om te werken aan de look ervan.

Kiezen voor de renovatie van je veranda = breekwerk vermijden

Je veranda renoveren, is goed voor je portemonnee. Je bespaart niet alleen op energiekosten, je vermijdt ook graaf- en funderingswerken. Zo steek jij je veranda in een nieuw kleedje zonder al te grote kosten.

 

 

Maak nu een afspraak!  

Renovatie van je veranda: integreer zonwering, verwarming en airco

Renoveer je veranda en sla twee vliegen in één klap. De zon efficiënt buitenhouden met zonwering die is ingewerkt in je nieuwe dak? Het kan! De renovatie van je veranda is ook het ideale moment om een warmtepomp en airco te laten inbouwen in het nieuwe dak. Het resultaat: een energievriendelijke veranda waarin je winter en zomer geniet van je tuin.

Ga voor een grondige renovatie van je veranda

Bij MRW zijn we gespecialiseerd in de renovatie van je veranda. We bekijken de situatie bij jou ter plaatse en adviseren je bij de aanpak van jouw renovatieproject. Meer weten? Neem snel contact met ons op.