verandabouw veranda veranda laten plaatsen droomveranda zonwering
verandabouw veranda veranda laten plaatsen droomveranda zonwering
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag open van 10.00 tot 18.00
M R Wie?
verandabouw veranda veranda laten plaatsen droomveranda zonwering
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Tips voor verandabouw met inzicht

Een veranda laten plaatsen, doe je niet elke dag. Daarom geven we je graag deze tips mee voor een praktische verandabouw. Ze laten je tijdig stilstaan bij enkele belangrijke facetten die je beter niet uit het oog verliest. Zo creëer je de droomveranda die aan al je wensen voldoet.

  • Denk aan een goede ventilatie 

Hou bij de verandabouw altijd rekening met een degelijke ventilatie. Die voert permanent verse lucht aan en helpt om condensatie te vermijden. Ventilatieroosters in de ramen van je veranda leveren daartoe een prima bijdrage.

 

  • Zet in op veiligheid 

Kies je voor verandabouw van MRW? Dan ben je gerust. Dankzij de beveiligde sluitingen met zevenpuntsslot en veiligheidscilinders komen ongewenste gasten sowieso van een kale kermis thuis.

Hou bij de verandabouw altijd rekening met een degelijke ventilatie.
  • Ga voor maximale gebruiksvriendelijkheid 

Waag je niet aan verandabouw zonder rekening te houden met gebruiksgemak. Goed nadenken over de juiste draairichting van je verandadeur of een vliegenraam dat automatisch sluit: enkele beperkte ingrepen maken vaak een wereld van verschil.

 

  • Investeer in leefcomfort 

Wist je dat een professionele verandabouw het vandaag ook mogelijk maakt om je veranda te voorzien van een warmtepomp en airconditioning? Die laat je toe om te koelen en te verwarmen via een systeem dat is ingewerkt in het dak van je veranda. Zo geniet je winter en zomer van je veranda. En bespaar je ruimte doordat er geen verwarmingsradiatoren nodig zijn.

 

  • Wapen je tegen invallend zonlicht  
Hou bij verandabouw van bij de start rekening met invallend zonlicht. Met zonwerend glas en eventueel een bijkomende zonwering garandeer je een prima leefklimaat.

Meer tips voor verandabouw? Neem contact op!

Wil je advies op maat van jouw veranda of bespreek jij je plannen voor verandabouw graag met een van onze medewerkers? Dan ben je na afspraak van harte welkom in onze toonzaal. Neem snel contact met ons op.