Contacteer ons
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Vandaag open van 13.00
M R Wie?
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.
Ontdek meer
Daarom kies je voor MRW

MRW is de ultieme partner voor de bouw of renovatie van jouw veranda. Maar ook voor de deskundige plaatsing van rolluiken, zonnewering en vliegenramen kan je bij ons terecht. Ontdek hier waarom verandaliefhebbers al meer dan 60 jaar kiezen voor MRW.

A tot Z

Van de Afbraak van je oude veranda tot de Zonnewering, MRW zorgt voor een volledige ondersteuning van jouw project. Plannen uittekenen, je veranda maken in ons atelier, de plaatsing en de naservice: alles gebeurt in eigen beheer. En de vergunningsaanvraag? Laat die maar aan ons over!

Familie

MRW is een echt familiebedrijf. Al 3 generaties lang geven we het beste van onszelf en vertalen we onze liefde voor metaalwerken en veranda's naar prachtige realisaties. En onze klanten? Die maken deel uit van onze familie.

Ervaring

MRW plaatst al veranda's sinds 1979 en is een echte expert in verandarenovaties. Ook de nieuwste technieken kennen voor ons geen geheimen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we een hoge afwerkings- en comfortsgraad garanderen en kan jij levenslang genieten van jouw veranda.

Eén aanspreekpunt

Snelle en duidelijke communicatie, daar blinken wij in uit. Hoe we dat doen? Door jouw dossier persoonlijk en nauwgezet op te volgen. We zorgen voor een duidelijke offerte met vaste projectprijs, een snelle fasering van de werken met zo weinig mogelijk hinder en transparante garanties.

Ambachtelijk

Aluminium is onderhoudsvriendelijk, blijft lang mooi en is beschikbaar in alle kleuren en modellen. Vandaar onze duidelijke keuze voor dit materiaal. We verwerken het aluminium zelf in ons eigen atelier. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten en diensten blijven garanderen.

Service

We denken vooruit: problemen lossen we het liefst op nog voor ze ontstaan. Is er achteraf toch een probleem? Dan zorgt onze eigen hersteldienst voor een superieure naservice. Op MRW kan je rekenen!