lamellendak terrasoverkapping zonwering zonwering op maat
lamellendak terrasoverkapping zonwering zonwering op maat
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag open van 10.00 tot 18.00
M R Wie?
lamellendak terrasoverkapping zonwering zonwering op maat
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Lamellendak: aan- en uitknop voor zon

Met een lamellendak ga je voor zonwering op maat van jouw terrasoverkapping. Jij bepaalt hoeveel zonlicht je toelaat. Met dank aan de regelbare lamellen.

Lamellendak: vrijstaand of in combinatie met overkapping

Een lamellendak opent vele mogelijkheden. Dankzij de regelbare lamellen in aluminium stel je zelf de hoeveelheid zonlicht in die je binnenlaat. De ideale oplossing voor een buitenterras. Want een lamellendak is niet alleen verkrijgbaar in combinatie met een terrasoverkapping. Het is ook mogelijk om een vrijstaand terras met lamellendak te creëren.

 

 

Maak nu een afspraak!  
Een lamellendak opent vele mogelijkheden.

Lamellendak met opties

Een lamellendak is maatwerk in aluminium. De latjes zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Zelfs een houtlook is een van de opties waarvoor jij kunt kiezen. Ook voor fans van een jacuzzi in de tuin is een lamellendak een prima oplossing. Je beschermt jezelf en je huisgenoten tegen overvloedig zonlicht. Daarbij hoef jij je geen zorgen te maken over vocht of schimmelvorming, want de aluminium latjes van jouw lamellendak zij hiertegen bestand.

Verhoog het comfort van je lamellendak

Een lamellendak maakt jouw verblijf in de tuin of onder je terrasoverkapping nog aangenamer. Je regelt zelf de lichtinval en hebt ook ruime opties om je comfort nog te verhogen. Zo is het perfect mogelijk om verlichting te laten inbouwen in je lamellendak. Hou je van een streepje aangename muziek tijdens je relaxmomenten? Dan is een ingebouwde audio-installatie voor jou een must. En om ook op zonnige, maar koude dagen van je lamellendak te genieten, behoort ook een geïntegreerd verwarmingssysteem tot de mogelijkheden.

 

 

 

Ontdek alles over een lamellendak

Bij MRW zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Heb je interesse in een lamellendak? Dan bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden. Kom gerust langs in onze toonzaal. En stel al je vragen aan onze ervaren medewerkers. Zij begeleiden je graag bij je keuze voor een lamellendak dat het best aansluit bij jouw wensen en de toestand van je woning.

 

Neem contact met ons op.