zonwering zonwering veranda veranda goede zonwering veranda op maat
zonwering zonwering veranda veranda goede zonwering veranda op maat
Maak een afspraak
Naam en voornaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Straat + nr*
Postcode + gemeente*
Vragen of opmerkingen*
* = verplicht in te vullen
Maak een afspraak
Vandaag open van 10.00 tot 18.00
M R Wie?
zonwering zonwering veranda veranda goede zonwering veranda op maat
MRW is dé specialist in verandabouw. Wij zijn een familie van experts, die jouw woondroom helpt waarmaken.

Alles over zonwering voor je veranda

Een degelijke veranda garandeert een hoog leefcomfort. Een goede zonwering voor je veranda draagt bij tot dat gevoel. En daarvoor hebben we bij MRW enkele goede mogelijkheden. Ontdek ze.

Zonwering voor je veranda: dit zijn de opties

Kies je voor een veranda op maat? Dan zit je altijd goed. Jij kiest de opties die het best aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Een goede zonwering voor je veranda is er daar zeker een van.

 

Bij MRW bieden we verschillende opties aan. We zetten ze allemaal op een rij:

MRW biedt je de beste zonwering voor je veranda.
  • Een aluminium veranda van MRW bestaat uit een dak met Micro-B-glasplaten. Die garanderen een professionele isolatie, maar doen tegelijk dienst als zonwering voor je veranda.

 

  • Een zonweringsdoek is eenvoudig te installeren en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Maar omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen, is het wel aan te raden om het doek bij storm in te klappen.

 

  • Rolluiken vormen een goede zonwering en garanderen tegelijk voldoende lichtinval door de regelbare stand van de rolluikbladen.

 

  • Zonnescreens zijn meer dan efficiënt als zonwering voor je terras. Ze zijn beschikbaar voor het dak en voor de zijkanten van je veranda. Hiervoor kies je tussen bediening op elektriciteit of zonne-energie.

Zonwering voor je veranda: vraag professioneel advies

Niet zeker welke zonwering voor jouw veranda de meest aangewezen oplossing is? Kom dan zeker langs in onze toonzaal. Onze medewerkers leggen je nauwgezet de grootste verschillen uit en begeleiden je bij je keuze. Vaak is een bezoek ter plaatse ook aangewezen. Zo bepalen we samen welke zonwering jouw veranda het best past.

 

Leg nu je afspraak vast.